Mechelen – Op woensdag 12 februari zal weer de carnavalsavond plaatsvinden, die om 20.00 uur in de Geulhof met een keur aan artiesten begint. Ook de raad van Elf van C.V. De Breuzelère zullen deze avond acte de présence geven. En uiteraard zijn prins Thijs II en prinses Lisette er ook bij!

Tevens worden op deze avond de jubilarissen van Zij Actief Mechelen gehuldigd. De kosten voor deze avond zijn 6,- euro inclusief hapjes. Ieder lid wordt verzocht om leuk verkleed naar deze avond te komen. Aanmelding door 6,- euro over te maken op het rekeningnummer van Zij Actief Mechelen. Dit kan tot 10 februari.

Jaarlijkse filmavond
Het is een van de populairste ledenactiviteiten van ZijActief Limburg: de jaarlijkse filmavond! Op dinsdag 17 maart vertonen vijf bioscopen in Limburg de film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’, speciaal voor leden van ZijActief Limburg en hun vriendinnen. Ook Zij Actief Mechelen bezoekt de voorstelling in de VUE Bioscoop in Kerkrade. De ontvangst is daar om 19.00 uur met een drankje. De film begint om 19.30 uur. In de pauze volgen nog een drankje en een hapje.

“De Beentjes van Sint Hildegard” is een komische bioscoopfilm, met Herman Finkers en Johanna ter Steege als echtpaar dat zich afvraagt: Hoeveel liefde is te veel liefde? Jan en Gedda zijn 35 jaar getrouwd en Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas wil pakken, reikt zij het hem al aan. In een poging meer ruimte te krijgen, maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen.

Leden betalen 12 euro en niet-leden 15 euro. Dit is inclusief een welkomstdrankje, een hapje en een drankje in de pauze én een leuke goodiebag. Ook maak je kans op een leuke prijs, die in elke bioscoop verloot wordt. Aanmelding vóór 1 maart via mevrouw Andrea Kikken (tel. 043-4552591, ook via gregandreakikken@gmail.com. Zie ook: www.zijactieflimburg.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelHeuvelland Cinema
Volgend artikelWorkshop ‘Intuïtief tekenen en schilderen’ o.l.v. Nicolle Quadt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in