Wittem – Heuvelland Cinema van Rotaryclub Gulpen-Vaals presenteert op zaterdagavond 29 februari in de Wittemse Kloosterbibliotheek de historische dramafilm “The Two Popes”.

Deze unieke film is gebaseerd op de abdicatie van paus Benedictus XVI en de verkiezing van Paus Franciscus in 2013. Anthony Hopkins en Jonathan Pryce vormen een fantastisch pauselijk duo. De film is gebaseerd op de verkiezing van paus Franciscus in 2013.

De regisseur Fernando Meirelles belicht subtiel het persoonlijke leven van de twee kleurrijke roomse leiders achter de gesloten deuren van het Vaticaan. Meirelles benadrukt fijntjes de menselijkheid van beide pausen. Een indrukwekkende film die ook niet-gelovigen zal aanspreken. De Gerarduszaal van Klooster Wittem is open vanaf 19.30 uur en de film start om 20.00 uur in de Kloosterbibliotheek. Uw entreekaartjes kunt u vooraf via reservering@heuvellandcinema.nl bestellen.

De opbrengst van de filmavonden is bestemd voor enkele goede doelen. In de periode 2019- 2020 zijn dat regionaal getinte projecten: Hospice Martinus Mechelen-Stichting Leergeld Maastricht Heuvelland, besteding in het Heuvelland-Vaals Beweegt en Leven naast de Brouwerij.

- Advertentie -
Vorig artikelWethouder ontvangt petitie docenten basisschool Witheim Mechelen
Volgend artikelZij Actief nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in