Op zondag 4 december a.s. wordt in de gebouwen en op de binnenplaats van Kasteel Mheer, na 2 jaar van gedwongen coronarust, weer een kunst- en kerstmarkt gehouden. Het kerkelijk zangkoor St. Gregorius en het kerkbestuur van de H. Lambertus Parochie tekenen weer voor de organisatie en dat al voor het 25ste jaar in successie!

Wij streven voor onze kunst- en kerstmarkt een goed niveau qua aangeboden artikelen na en dat lukt ons steeds wonderwel. U vindt er onder andere stands met kerstdecoraties, sieraden, kunst in allerlei vormen, brocante, er is een demonstratie houtdraaien, eigenlijk teveel om op te noemen. Zelfs uw kerstboom kunt u er kopen en – voor het eerst – Val Dieu kerstbier.

U kunt er alvast de kerstsfeer proeven: passende achtergrondmuziek en levende muziek gebracht door koren uit Voeren en Sint Geertruid en door het koor en muzikanten van Porta Mosana uit Maastricht.

Ook Emma Moonen uit Mheer zorgt voor stemmige muziek met op de achtergrond het prachtige Kasteel Mheer dat geheel in kerststemming is gebracht. Veel sfeerrijker kunt u het echt niet krijgen. De heerlijke geur van soep, warme wafels, een hotdog, warme chocomel. En natuurlijk zal een glaasje warme glühwein met amaretto niet ontbreken!  Van harte welkom op zondag 4 december tussen 10.00 en 17.00 uur.

- Advertentie -
Vorig artikelOp donderdag 8 december in Van der Looyzaaltje: Maria Onbevlekte Ontvangenis
Volgend artikelOp 4 dec. sfeermiddag in ’t Gulperhoes: Mannenkoor Caecilia steekt tweede kaarsje aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in