Op zaterdag 18 november houdt CV De Breuzelère Mechelenhaar jaarlijkse donateursactie. Wij hopen daarbij op grote steun en als Breuzelère danken wij bij voorbaat alle inwoners van Mechelen hartelijk voor de financiële steun. Zonder deze financiële steun zou het niet mogelijk zijn een traditioneel carnavalsfeest met meerdere optochten te organiseren.

De Breuzelère hebben zondag 12 november hun carnavalsseizoen 2022-2023. Dit traditioneel met een H. Mis samen met J.C.V. De Breuzelèèrkes. Wij hebben stilgestaan bij onze overleden leden en overleden Mechelse carnavalisten die ons zijn ontvallen. Aansluitend zijn de lokaliteiten bezocht. De voorbereidingen voor de eerstvolgende activiteiten zijn inmiddels in volle gang.

Actueel programma

Wij trappen op woensdag 15 en donderdag 16 november af met de Groëte Breuzel- en Peuzelshowavonden. Er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar bij restaurant de Geulhof. Vervolgens vindt op zaterdag 6 januari 2024 de zitting met proclamatie van de Prins 2024 plaats in Gemeenschapszaal A gen Sjoeël. Ook deze keer hebben de Breuzelère weer een keur aan artiesten weten te contracteren die voor een knallende zitting zullen zorgen.

Op zondag 14 januari zal in dezelfde zaal de receptie met Prinsenbal plaatsvinden. Iedereen wordt alvast uitgenodigd om de nieuwe Prins 2024 persoonlijk te komen feliciteren.

Meer informatie over alle activiteiten vindt u later in dit weekblad of op www.breuzelere.nl. De Breuzelère wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en Carnavalistisch 2024 toe.

- Advertentie -
Vorig artikelWinterse glühweinwandeling rondom het Vijlenerbos
Volgend artikelUitnodiging feestelijke avond voor vrijwilligers in gemeente Vaals

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in