Ontdek op 9, 10, 16 of 17 december de splinternieuwe Route des Vins tussen Vaals en Vijlen via een unieke glühweinwandeling. RGLVC’01 organiseert namelijk samen met Boscafé ’t Hijgend Hert en Wijndomein St. Martinus een winterse glühweinwandeling die je de allermooiste plekjes van het Bergdorpje Vijlen en de Vijlenerbossen laat zien.

Onderweg krijg je tot drie keer toe een heerlijke versnapering, waar je het weer lekker warm van zult krijgen. De uitzichten over het Limburgse land zijn vanaf het Vijlenerbos ongeëvenaard en adembenemend. Je zult onderweg ervaren waarom de (glüh)wijnen van St. Martinus tot de beste van Europa behoren. Boscafé ‘t Hijgend Hert staat dan ook nog bekend als het enige, echte après-ski café van Nederland.

Om het feest compleet te maken is de route ook nog eens gebaseerd op de allernieuwste Route des Vins van Visit Zuid-Limburg. De route van ca. 12 kilometer belooft dus wat.

Aanmelden voor deze wandeling kan via www.wijngaardmartinus.nl waar je ook meer informatie vindt. Je betaalt vooraf € 9,95 per persoon. Bij je vertrek vanaf de kantine van het sportcomplex van RGLVC’01 (Oude Akerweg 153 in Lemiers) ontvang je behalve je eerste consumptie, ook een stempelkaart voor de drie glühwein-versnaperingen en de routekaart.

Je start uiterlijk tussen 10.00 en 12.30 uur, omdat je natuurlijk wel weer voor donker binnen wilt zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelProclamatie Ülle-hoogheden in Partij
Volgend artikelActueel carnavalsprogramma met Groeëte Breuzel- en Peuzelshowavonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in