Carnavalsactiviteiten 2021 in Banholt

Zoals bekend, zal het carnaval er dit jaar heel anders uit zien als normaliter. Desalniettemin hebben CV De Boemelère en Stg. Jeugdboemelère samen gekeken naar alternatieven die wel mogelijk zijn. Hierdoor is er toch nog een heel mooi programma tot stand gekomen om ook dit jaar dat stukje Tebanneter Carnaval te brengen.Zo hebben wij drie stuks compilaties van oude carnavals-films van begin jaren ‘80 tot heden beschikbaar. In de weekenden van 23 & 24 januari, 30 & 31 januari en 6 & 7 februari zullen deze uitgebracht worden via onze Facebook pagina’s, website en YouTube. Mensen die in het bezit willen komen van een dvd van een van deze films, kunnen deze bestellen voor € 2,- per stuk. Op 31 januari komen de leden van de Jeugd-Boemelère langs de deuren met de welbekende Grote Loterij. De trekking hiervan zal later plaatsvinden.

Tot 31 januari hebben de kinderen de mogelijkheid om een eigen gemaakt optreden in te studeren, thuis op te treden en te laten opnemen door de ouders en dit naar ons toe te laten sturen. Deze filmpjes zullen in de week voor carnaval uitgezonden worden op onze digitale kanalen! Tot 5 februari hebben alle kinderen (en grote mensen natuurlijk ook) de mogelijkheid om de voorruit te versieren met kunstwerkjes etc. Ook hiervoor wordt weer gevraagd en foto op te sturen, waarna elke inzending een buitenbezoekje van onze Jeugdprins Joep en Prins Roel krijgen om deze te komen bewonderen! En op zaterdag 13 februari komen CV De Boemelère langs de deur met de welbekende ‘buul’ voor een vrijwillige bijdrage, waarna iedereen het jaarlijks carnavalsboekje ’t Boemelerke overhandigd zullen krijgen!

Op zondag 14 februari is de Enige Echte Groete Tebanneter Carnavals Kwis. Deze kwis zal online plaatsvinden, dus iedereen kan hieraan deelnemen. Hiervoor kan iedereen zich nog steeds opgeven, wel voor 10 februari! Deelname is gratis! Er kan gekozen worden voor een Carnavals Euverleavings pekkitsje, wat drinken en wat eten om deze middag door te komen! De kosten hiervan bedragen 11 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen. Voor meer informatie over bovenstaande of voor inschrijvingen verwijzen wij graag naar onze website, www.cvdeboemelere.nl en via cvdeboemelerebanholt@gmail.com of jeugdboemelerebanholt@hotmail.com.

- Advertentie -
Vorig artikel“Vla, vlaai of vlaam?” – Anne Sijstermans aan het woord
Volgend artikel“Noem me alsjeblieft geen sterren chef” – Evy Meijs aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in