De gemeente Vaals stopt met gemeentegids

De gemeente Vaals verleende tot 2020 medewerking aan de totstandkoming van de gids, een uitgave van FRM Producties/Lokaal Totaal. De gemeente leverde een gedeelte van de inhoud aan. De gemeente Vaals heeft besloten dit niet meer te doen. De redenen hiervoor zijn:

  • De papieren gemeentegids ging altijd een heel jaar mee, waardoor de informatie in de gids in de loop van het jaar niet altijd even actueel meer was,
  • De gemeentelijke informatie is via tal van andere kanalen te verkrijgen. Denk aan www.vaals.nl, Facebook, de Beweegwijzer en andere speciale huis-aan-huis uitgaves,
  • Uit onderzoek van andere Limburgse gemeenten is gebleken dat de papieren gids vaak direct na verschijning in de prullenbak verdwijnt.

Acquisitie

Ondernemers en bedrijven kunnen worden benaderd om te adverteren in een gemeentegids. Weet dan dat het niet gaat om een uitgave van de gemeente. De gemeente blijft wel aan de gids van FRM Producties één pagina bereikbaarheid en beeldmateriaal aanleveren. De uitgever FRM producties heeft aangegeven de gids in een beperkte uitgave off- en online aan te blijven bieden, maar dan met standaard inhoud.

- Advertentie -
Vorig artikelValkenburgse onderscheiding ‘Boucckh’ voor burgemeester Jan Schrijen
Volgend artikel‘Een paradijs om te wonen’ – Julie Mostard aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in