Op vrijdag 8 september, direct na de zomervakantie, zal het Zwembad Mosaqua samen met de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) de derde editie van de Ironkids Triathlon organiseren. Jongens en meisjes die graag willen deelnemen, kunnen zich nu al inschrijven. De starttijden en afstanden variëren afhankelijk van de leeftijdscategorie.

De aftrap wordt gegeven door kinderen geboren in 2016 en 2017, die om 17.00 uur van start gaan. Zij zullen vijftig meter zwemmen, twee kilometer fietsen en vijfhonderd meter hardlopen. Vervolgens is het de beurt aan deelnemers geboren in 2014 en 2015, die om 17.20 uur starten. Zij zullen honderd meter zwemmen, vier kilometer fietsen en één kilometer hardlopen.

Om 17.50 uur gaan kinderen geboren in 2012 en 2013 van start, waarbij zij honderdvijftig meter zwemmen, zes kilometer fietsen en anderhalve kilometer hardlopen. Voor de leeftijdscategorie 2010 en 2011 begint de triathlon om 18.30 uur. Zij zullen tweehonderd meter zwemmen, acht kilometer fietsen en twee kilometer hardlopen. Tot slot starten kinderen geboren in 2008 en 2009 om 19.20 uur. Zij zwemmen tweehonderd meter, fietsen acht kilometer en lopen twee en een halve kilometer.

Inschrijvingen voor de Mosaqua Ironkids Triathlon zijn nu geopend en kunnen via de website van de NTB worden gedaan: triathlonbond.nl. Dit is een geweldige kans voor jonge atleten om hun sportieve vaardigheden te tonen en deel te nemen aan een spannend triatlonevenement. We moedigen alle enthousiaste kinderen aan om zich aan te melden en de uitdaging aan te gaan op 8 september.

- Advertentie -
Vorig artikelVerkeersmaatregelen van kracht tijdens NK Wielrennen Nieuwelingen en Junioren in Voerendaal en Gulpen-Wittem dit weekend
Volgend artikelMassale opkomst van jongeren uit Limburg bij Dancefestival Complex in Maastricht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in