Heuvelland Cinema presenteert op zondag 18 februari in ’t Gulper Hoes aan de Rosstraat de aangrijpende dramafilm The Blue Caftan. Rotary Club Gulpen-Heuvelland organiseert ook in het winterseizoen weer het goede doel project Heuvelland Cinema, in de vorm van maandelijkse filmvoorstellingen.

In ‘The Blue Caftan van de Marokkaanse regisseur Maryam Touzani staat een Marokkaans echtpaar centraal dat al jaren een kleermakerszaakje runt in Salé (Marokko). Zij gaat in haar films de controverse niet uit de weg. Ze zoekt ze op. Touzani laat zien dat liefde verschillende vormen kan aannemen. The Blue Caftan wordt geroemd om het fenomenale acteerwerk van de hoofdrolspelers, Saleh Bakri en de Belgische Lubna Azabal. In Cannes werd deze film met groot enthousiasme begroet.

Gulper Hoes

Heuvelland Cinema vertoont momenteel haar films in het geheel vernieuwde Gulper Hoes in Gulpen. Deze zaal is zeer modern en zeer ruim en is voorzien van een ultra modern ventilatie- en verwarmingssysteem. In de directe nabijheid van het Gulper Hoes zijn ruime parkeergelegenheden aanwezig. Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur.

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen: Stichting Wensulance, Buddies NL project, en Hart- en vaatonderzoek MUMC.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via de website. Of aan de avondkassa, met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie Prinselijke Hoogheden voorop bij CV De Rieste in Margraten
Volgend artikelGroeëte Gulpener Vastelaoves Finale weer de traditionele afsluiting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in