Het zullen waarschijnlijk een van de eerste Prinsen zijn die werden uitgeroepen in het Carnavalsweekend van 18 en 19 november 2023 jongstleden: Prins Bas (Faarts), Prins Sven (Thijssens) en Prins Yur (Deckers) zijn de nieuwe heersers bij CV De Rieste in Margraten.

1+2=3

Prins Bas droomde al van kleins af aan om Prins te worden in Margraten en nadat hij in 2004 Jeugdprins was, is dat gevoel alleen nog maar versterkt. Dit jaar was het dan zover: Prins Bas werd uitgeroepen tot Prins bij CV De Rieste!

Bij de Jeugd in Margraten werden er dit jaar 2 Prinsen uitgeroepen: Prins Yur en Prins Sven. Twee neefjes die samen in groep 8 zitten, samen voetballen en samen avonturen beleven met scouting en bovendien elkaars beste vrienden zijn. Dan kan het niet anders dan dat ze ook samen Carnaval willen vieren. Daardoor zwaaien zij beiden als Jeugdprins hun scepters over het Klein Rieste-riek!

De Prinselijke Hoogheden hebben uiteraard de afgelopen tijd al vele bezoekjes aan zittingen en recepties gebracht en daarmee zijn zij al volop opgewarmd voor de aankomende carnavalsdagen. Ze kijken dan ook uit om samen tijdens vele polonaises “volle gaas” te lopen en uiteraard om in de Grote Optocht op zondag en in de Lempkesoptocht op maandag hoog op de Prinsenwagens in Margraten te staan!

- Advertentie -
Vorig artikelPaasstukje leren maken ‘Bie Truuj’
Volgend artikelDramafilm ‘The Blue Caftan’ bij Heuvelland Cinema

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in