Dit jaar is het ‘t 59ste jaar dat fanfare Berg en Dal uit Slenaken de zomerse woensdagavonden in het teken zet van muziek, dans en gezelligheid. Tussen 17 juli en 28 augustus bent u elke woensdagavond van harte welkom in fanfarezaal Berg en Dal in Slenaken om onder het genot van een drankje te genieten van een bruisend zomeravondconcert.

Fanfare en Mergellandkapel

De avond start om 19:45 uur met een korte muzikale rondgang door het dorp. Aansluitend verzorgt fanfare Berg & Dal onder leiding van dirigent Marcel Jungen een sprankelend concert. Het programma bevat verschillende bekende nummers die lekker in het gehoor liggen. Net als ieder jaar wordt dit Zomeravondconcert afgesloten met een vertrouwde polka. Ook zal muziek met zang wederom niet ontbreken.

Vanaf 21.00 uur kunt u vervolgens genieten van de Mergellandkapel. De kapel presenteert een avondvullend programma met dansmuziek uit verschillende genres. Al met al reden genoeg om tijdens uw verblijf in het Heuvelland een bezoek te brengen aan Slenaken en daar de sfeer te proeven van deze zomeravonden. En woont u in de buurt, loop gewoon even naar binnen. De entree is gratis!

- Advertentie -
Vorig artikelOp maandag 8 juli voor De Leeuw van Vlaanderen: Terrasconcert Mannenkoor Caecilia Gulpen
Volgend artikelVerkeersmaatregelen in Vijlen en het buitengebied

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in