Op maandag 8 juli 2024 luidt Mannenkoor Caecilia Gulpen haar zomerreces in. Inmiddels traditioneel doet ze dat in de open lucht op het terras van Taveerne De Leeuw van Vlaanderen. Het blijkt al jaren een succesvolle muzikale opmaat te zijn naar een fijne zomervakantie.

Luchtig Limburgs repertoire

Caecilia brengt daar een dwarsdoorsnede van haar luchtige repertoire, waaronder steevast een aantal Limburgse liederen, waar het publiek voluit kan meezingen. Het concert begint om 19:30 uur, maar telt inmiddels al zoveel vaste gasten dat het aan te bevelen is om tijdig een plaatsje te veroveren.

Ook in Hoptuin van het Brouwlokaal

Wie die avond onverhoopt verhinderd is, kan bij de start na de zomer alsnog aansluiten bij een herhaling van dit concert in de Hoptuin van het Brouwlokaal van de Gulpener Bierbrouwerij. Dit gebeurt op maandag 26 augustus, om 19:00 uur, waarmee Caecilia traditioneel de draad weer oppakt. Iedereen is welkom, de entree is gratis. Met dit concert drukt Caecilia haar dank uit voor de gulle ondersteuning, die zij elk jaar van de gemeenschap ontvangt.

Bij slecht weer gaat het concert NIET door.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zondag 21 juli: Reserveer een kraam voor de Wijlrese Snuffelmarkt
Volgend artikelElke woensdag tussen 17 juli en 28 augustus: De Zomeravondfeesten 2024 komen er weer aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in