De gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten werken samen om de verkeersoverlast in het Heuvelland te verminderen. En om de verkeersleefbaarheid te verbeteren. Dat gebeurt via het project Verantwoord op weg. Eind augustus 2021 zijn op vier drukke plekken in het Heuvelland verkeersmaatregelen genomen die tot en met 30 oktober duren. De gemeenten nodigen omwonenden en betrokken weggebruikers uit om hun mening over deze maatregelen te delen.

Het gaat om deze verkeersmaatregelen:

  • Beutenaken en Euverem zijn gesloten voor gemotoriseerd verkeer met uitzondering van bestemmingsverkeer;
  • Terziet is gesloten voor gemotoriseerd verkeer met uitzondering van bestemmingsverkeer;
  • De Epenerbaan is op zaterdag en zondag –door middel van bebording – tussen 9.00 uur en 21.00 uur afgesloten voor motoren;
  • Op de Viergrenzenweg worden fietsers met extra attentieborden via een alternatieve route naar het centrum van Vaals geleid. Bovenaan de Viergrenzenweg staat een officieel bord verboden in te rijden voor fietsers.

Uw mening is belangrijk

Heeft u een mening over een van deze maatregelen? Deel uw mening met de gemeenten. Daarmee kunnen zij beoordelen of de verkeersmaatregelen het gewenste effect hebben. Of juist niet. U kunt uw mening op twee manieren delen:

  • Van 11 oktober tot 12 november kunt u een vragenlijst invullen op de website van Zuid-Limburg Bereikbaar. U ontvangt hierover bericht via de digitale nieuwsbrief  ‘Verantwoord op weg’ van Zuid Limburg Bereikbaar.
  • Bezoek de inloopbijeenkomst op dinsdag 12 oktober tussen 15.00 uur en 20.00 bij Het Patronaat Epen, gelegen aan het Patronaatsplein 1 in Epen.
- Advertentie -
Vorig artikelBuuttegala Slenaken 2021 afgelast
Volgend artikel‘Groene Knoop’ van Eys naar Mechelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in