Valkenburg krijgt een extra dosis feestvreugde met de toevoeging van 1500 extra kaarten voor het Auwwieverbal. Dit komt bovenop de aanvankelijke 6500 tickets, die in recordtijd waren uitverkocht. Rob Knubben van Nr. 1 Artiesten nam het initiatief voor de uitbreiding om teleurgestelde fans nog een kans te bieden.

Met de opschaling naar achtduizend bezoekers benadrukt Knubben echter dat dit het absolute maximum is. “Dan is ook echt alles op, alles. Helemaal. Dus kom zonder kaartje niet naar Valkenburg, want je komt er echt niet in,” waarschuwt hij. De oorspronkelijke ruimte voor spontane bezoekers is nu volledig benut, waardoor er donderdag geen dagkassa beschikbaar zal zijn.

Bezoekers die geen kaartje hebben weten te bemachtigen, kunnen elders in het centrum van Valkenburg terecht, zoals op het Theodoor Dorrenplein, de Berkelstraat en de Muntstraat. Deze gebieden vallen buiten het evenemententerrein en blijven vrij toegankelijk, hoewel er ’s avonds geen speciale activiteiten in het kader van het Auwwieverbal zullen plaatsvinden.

- Advertentie -
Vorig artikelA2-tunnel Maastricht op woensdagavond gesloten voor gepland onderhoud
Volgend artikelNieuwe heersers in het Durchdrieverskesriek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in