Vanavond, woensdag 10 april, zal de Gemeente Gulpen-Wittem het bestaan van Mosaqua bespreken tijdens een belangrijke commissievergadering. Deze vergadering belooft een cruciaal moment te worden voor de toekomst van Mosaqua, het lokale zwembad- en recreatiecomplex.

De inzet is hoog, en om 19:00 uur zullen de initiatiefnemers van een recente petitie hun stem laten horen door deze persoonlijk aan de gemeente te overhandigen. Het tafereel zal plaatsvinden op het plein voor het gemeentehuis, gelegen aan de Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen-Wittem. Een oproep is gedaan via verschillende kanalen, waaronder de eigen website en diverse social mediaplatforms, met het verzoek aan supporters om rond 18:45 uur aanwezig te zijn op genoemd plein. Dit moment wordt gezien als een unieke gelegenheid om solidariteit te tonen aan Mosaqua.

Het is belangrijk op te merken dat alleen personen die zich vooraf hebben aangemeld via de griffie, toegang zullen krijgen tot de commissievergadering die na de overhandiging van de petitie zal plaatsvinden. Voor degenen die niet in staat zijn persoonlijk aanwezig te zijn, zal de vergadering live te volgen zijn via de volgende link: https://gulpenwittem.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/0b54fbed-a65e-46c5-b35e-599629884f75.

- Advertentie -
Vorig artikelPredicaat Koninklijk voor 100-jarig Sportfondsen Nederland
Volgend artikelKoningsdag te Slenaken op zaterdag 27 april 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in