Op maandag 1 januari 2024, tussen 12.30 en 14.30 uur, wordt de jaarlijkse traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in de Kloosterbibliotheek te Wittem. Alle inwoners, ondernemers en verenigingen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze gelegenheid, waar nieuwjaarswensen kunnen worden uitgewisseld en ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst zal Burgemeester Nicole Ramaekers haar nieuwjaarstoespraak houden en de felbegeerde Uitstralingsprijs 2023 uitreiken, een eervolle onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan een persoon, vereniging, stichting of bedrijf.

De Uitstralingsprijs wordt toegekend aan diegene die in het afgelopen jaar iets uitzonderlijks heeft verricht en daarmee een positieve impact heeft gehad op de leefbaarheid van Gulpen-Wittem of de gemeente in een positief daglicht heeft gesteld. Het uitreiken van deze prijs op 1 januari is inmiddels een gewaardeerde traditie binnen de gemeenschap. Vorig jaar mocht de Paus Franciscusgroep uit Wijlre deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen.

Het gemeentebestuur wenst iedereen fijne feestdagen en kijkt ernaar uit om gezamenlijk in 2024 verder te bouwen aan de toekomst van Gulpen-Wittem. De nieuwjaarsbijeenkomst belooft een gelegenheid te zijn waar betrokkenheid en samenhorigheid samenkomen, en waar de prestaties van het afgelopen jaar op gepaste wijze worden geëerd.

- Advertentie -
Vorig artikelJos Last (van Balans) voorgedragen als kandidaat-wethouder Gulpen-Wittem
Volgend artikelOnline informatieavond voor elektrische deelauto’s in Gulpen-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in