Gemeente Vaals in 360 graden op de foto bij optimale weersomstandigheden

De verwachting is dat CycloMedia bij optimale weersomstandigheden panoramafoto’s zullen maken in de periode van begin april tot medio mei.

Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze opnamen bevatten mogelijk persoonsgegevens, zoals herkenbare gezichten en kentekens, op grond waarvan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’) van toepassing is.

CycloMedia heeft een gerechtvaardigd belang om persoonsgegevens te verwerken op grond van artikel 6.1 sub f AVG. De verwerkingsdoeleinden van de opnamen betreffen de registratie en verwerking van beelden in een database teneinde deze beelden – onder stringente voorwaarden – ter beschikking te stellen aan publieke en private organisaties. Deze beelden worden vervolgens gebruikt ten behoeve van o.a. inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie en uitvoering van wetgeving en ontwikkeling van ruimtelijke plannen. In de opnamen die CycloMedia momenteel maakt wordt privacy gevoelige informatie, te weten herkenbare personen en/of kentekens van auto’s, onherkenbaar gemaakt (‘geblurd’). De geblurde opnamen worden door CycloMedia bewaard om te kunnen voldoen aan haar contractuele verplichtingen met afnemers en ten behoeve van back-up doeleinden. CycloMedia heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld om toezicht te houden op de toepassing en naleving van AVG. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen, verzoeken tot inzage, rectificatie, wissing, beperking van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met:
CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel of privacy@cyclomedia.com
Meer informatie: www.cyclomedia.com

- Advertentie -
Vorig artikelHarmonie Mechelen blaast evenementen af
Volgend artikelBeperkte bereikbaarheid gemeente Vaals rondom Pasen en Koningsdag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in