Na vier jaar toegewijde dienstverlening heeft gemeentesecretaris Mari-An Gerits besloten om per 1 februari 2024 de gemeente Eijsden-Margraten te verlaten. Haar vertrek markeert het einde van een periode waarin zij met energie en verbondenheid heeft bijgedragen aan de gemeente, zelfs tijdens uitdagende momenten.

Mari-An Gerits

Het college van burgemeester en wethouders, evenals de gehele organisatie, erkennen haar inzet en betrokkenheid. In haar eigen woorden reflecteert mevrouw Gerits op haar tijd hier: “Het waren vier bijzondere en intensieve jaren. Jaren waarin ik de collega’s, de inwoners, het landschap en de tradities van Eijsden-Margraten steeds meer ben gaan waarderen. De gemeente Eijsden-Margraten ga ik missen. Deze bijzondere gemeenschap heeft voor altijd een bijzonder plekje in mijn hart.“

Met het vertrek van mevrouw Gerits treedt François Kool, de huidige directeur, met ingang van 1 januari jl. toe als waarnemend gemeentesecretaris, na een positief advies van de ondernemingsraad. De gemeente kijkt uit naar de voortzetting van de professionele dienstverlening onder zijn leiding.

Het bestuur en de medewerkers van de gemeente Eijsden-Margraten spreken hun oprechte dank uit aan Mari-An Gerits voor haar toewijding en wensen François Kool succes in zijn nieuwe rol als waarnemend gemeentesecretaris.

- Advertentie -
Vorig artikelGemeente Eijsden-Margraten roept inwoners op om vluchtelingen een warm welkom te bieden
Volgend artikelEen zegen voor erfgoed: Wegkruisen schitteren na renovaties in Vaals

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in