De traditionele Hubertusmarkt in Gulpen die op zaterdag 6 november zou plaatsvinden, gaat ook dit jaar niet door. Vanwege de coronamaatregelen die op dit moment nog van kracht zijn en het gebrek aan perspectief rondom versoepelingen is het treffen van de noodzakelijke voorbereidingen door verantwoordelijke partijen om het evenement in goede banen te leiden helaas niet haalbaar.

Wethouder Franssen (Evenementen en markten): “Het is ontzettend jammer en pijnlijk dat de Hubertusmarkt voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan. Dat we de markt opnieuw niet kunnen organiseren treft niet alleen de vele bezoekers die deze datum steevast op hun jaarkalender noteren. Maar vooral ook onze bevlogen ondernemers, verenigingen, stichtingen en alle marktkooplieden die van heinde en verre komen en alles uit de kast trekken om telkens weer een kwalitatief en hoogwaardig topevenement neer te zetten. We hopen van harte dat we in 2022 wél een prachtige editie kunnen neerzetten.”

De Hubertusmarkt trekt elk jaar duizenden bezoekers uit de regio. Marktkooplieden uit het hele land zorgen samen met lokale winkeliers voor een gevarieerd aanbod en voor een gemoedelijke sfeer. Oude ambachten met authentiek handwerk geven de markt karakter. De markt vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag na 2 november. 

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe audio Route Voerendaal: Duik in het Middeleeuws verleden
Volgend artikelKoningin Máxima op bezoek bij Gulpener

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in