Op zondagmiddag 30 juni 2024, om 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur), zal op de prachtige binnencour van het kasteel van Mheer een bijzonder concert plaatsvinden. Het thema is door heel Limburg bekend: ‘Op verzeuk op bezeuk’. Het concept van “Op verzeuk op bezeuk” van pianist en presentator Rob Mennen leidt ditmaal tot een samenwerking met de eerbiedwaardige maar springlevende Koninklijke Harmonie St. Cecilia van Mheer.

Aansprekende kenmerken

Flexibiliteit en humor zijn de sleutelwoorden voor Rob! Rob is een veelgevraagd pianist en werkt o.a. samen met Paul Potts, Mirusia, Sanne Gloria. Hij was als muzikaal leider verbonden aan de productie ‘Dagboek van een herdershond’ en mocht de muzikale leiding op zich nemen bij de spectaculaire musical ‘Het was zondag in het zuiden’. De laatste jaren heeft hij zich vooral toegelegd op presentatie, dagvoorzitter- en moderatorschap. Hij werkt het liefst in een informele setting om in te kunnen spelen op het moment. Onder de naam ‘Op verzeuk op bezeuk’ gaat Rob ook regelmatig op bezoek bij harmonie- of fanfare-orkesten, waar hij presentatie en solistische medewerking verleent en samen met de organiserende vereniging het project vormgeeft. Inmiddels is dit project al met 37 orkesten uitgevoerd.

Veel variatie

Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met ons voor dat zowel de leden van het orkest als de toeschouwers een onvergetelijke en unieke matinee beleven. Het is muziek en plezier als verbindende factoren in een sprookjesachtige en monumentale setting. Na afloop van dit concert nemen we afscheid van onze dirigent Bart Deckers. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar in de webshop via onze website; www.harmoniemheer.nl óf via onze leden.

- Advertentie -
Vorig artikelZaterdagavond 15 juni 2024 is het zover! De start van een van Nederlands mooiste wandelklassiekers
Volgend artikelOp het thema ‘Welkom in Limburg!’: Op zondag 30 juni 2024 groot Zomerconcert harmonie Excelsior Nijswiller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in