De opbrengst van de Vastenactie 2024 bedraagt € 632,26. Dat is iets meer dan vorig jaar toen € 588,17 kon worden overgemaakt.

Hartelijk dank voor uw gulle bijdrage en dank aan degenen die zich de moeite hebben getroost om het Vastenactiezakje te deponeren bij mevrouw Lydia Jongkamp aan de Ireneweg 10. Op dit adres kunt u alsnog uw Vastenactiezakje bezorgen wanneer u onverhoopt niet thuis werd aangetroffen.

Dank ook aan de vrijwilligers van de M.O.V.-groep Nijswiller (M.O.V. staat voor Missie, Ontwikkeling en Vrede), die ook dit jaar de Vastenactiezakjes hebben rondgebracht en in de Goede Week door weer en wind weer bij u thuis hebben opgehaald.

Voor zuiden van Zimbabwe

Het Vastenactie campagneproject van 2024 richt zich op gemeenschappen in het door droogte geteisterde zuiden van Zimbabwe dat te kampen heeft met het grootste gebrek aan water en andere middelen van bestaan. Vrouwen moeten ver lopen voor water, ze moeten in het veld werken terwijl ze ook voor de kinderen en het huishouden moeten zorgen. Traditionele rolpatronen, waarbij vrouwen geen controle hebben over gebruik van het land en de oogsten. Wat hun kwetsbaarheid helaas nog vergroot.

- Advertentie -
Vorig artikel12e Kleeberg Challenge voor de jeugd op 4 mei
Volgend artikelOp zaterdag 25 mei 2024: Kledingactie Missiecomité Eys, Nijswiller en Wahlwiller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in