We mogen voor de eerste keer weer, na 1,5 jaar, samen op pad in de natuur. Bent u erbij? Voor onze herfstwandeling nemen we u graag mee naar onze buren, waar veel moois te ontdekken valt. Op zondag 24 oktober nodigt de IVN, afdeling Eys u uit voor een afwisselende, grensoverschrijdende wandeling rondom het Belgische ‘s-Gravenvoeren.

De wandeling begint om 09.15 uur in Eys en voert ons over Belgisch en Nederlands grondgebied en gaat over veldwegen, door bossen en weilanden. We wandelen van ’s-Gravenvoeren o.a. door het Hoogbos richting Noorbeek, waar we pauzeren. Na de pauze vervolgen we onze weg langs de Voer en via het mooie dal van de Noor gaan we weer terug naar ’s-Gravenvoeren. Het is een stevige wandeling van ca. 14 km waarbij we regelmatig moeten klimmen en dalen. Zorg dus voor goede wandelschoenen en eventueel een wandelstok. Ook wat eten en drinken voor onderweg is aan te raden. De wandeling is zowel bestemd voor leden als niet-leden van IVN, afdeling Eys.

Aanmelden vooraf is verplicht, liefst per e-mail secretariaat@ivneys.nl. Het maximale aantal deelnemers is 15 personen. Voor de pauzeplek is een Coronatoegangsbewijs nodig. Nadere inlichtingen over de wandeling zijn te verkrijgen bij Gerard Nabben (tel. 043-4502478, secretariaat@ivneys.nl) of Constance Kerremans (tel. 043-4506270, voorzitter@ivneys.nl).

- Advertentie -
Vorig artikelLichtjesviering: ter herdenking van de doden in een donkere tijd
Volgend artikelIn gesprek met college Gulpen-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in