Op zondag 10 oktober jongstleden, tevens kermiszondag, vierde het kerkdorp Nijswiller niet alleen het feest van zijn patroonheilige Sint Dionysius, maar kon ook de St. Dionysiusspeld worden uitgereikt aan de heer Jan Zinken. Jan is daarmee de vijfde vrijwilliger aan wie deze onderscheiding is uitgereikt. 

Jan werd door Bér Gootjes, vicevoorzitter van het kerkbestuur, toegesproken. Daarbij werden de zeer vele verdiensten van Jan uitgebreid gememoreerd. Aan erebestuurslid Jo Sijben viel de eer te beurt om – namens het kerkbestuur van de Sint Dionysiusparochie van Nijswiller – deze bijzonde-re onderscheiding aan het einde van de mis op te spelden, waarna Jan door Harmonie Excelsior muzikaal werd gefeliciteerd.

Jans echtgenote Annie mocht uiteraard ook delen in deze huldiging. Zij ontving voor haar Pro Deo-steun een mooi boeket. Wij feliciteren Jan met deze bijzondere erkenning voor al hetgeen hij voor kerk, parochie en onze samenleving heeft gedaan en danken tevens zijn echtgenote Annie voor haar steun.

- Advertentie -
Vorig artikelIn gesprek met college Gulpen-Wittem
Volgend artikelLimburg Bloeit Op, vruchtbare samenwerking tussen gemeenten en agrariërs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in