Vanaf mei 2023 is Toneelvereniging Kunst Door Oefening (KDO) gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe voorstelling ”E Medje vör te klauwe”. En nu is het zover.

Dit weekend, van 3 t/m 5 november, kunt u samen met ons in voorstellingszaal “A gen Sjoeël” in eigen dorp de passie voor toneel delen. Het is en blijft een bijzondere hobby. En die hobby komt nu tot leven. Mocht u nog geen kaartje bemachtigd hebben, dan bent u welkom aan de avondkassa.

Soms zijn de last minute beslissingen de beste besluiten, zonder lang na te denken… Wij, bestuur en leden van KDO Mechelen, zijn er in elk geval klaar voor. Wij ontmoeten u graag. De zaal is open om 19.00 uur en om 20.00 uur gaat de voorstelling van start.

Dan gaat u ontdekken wie dat Medje vör te klauwe zal zijn. Wie weet heeft u haar al eens ontmoet of woont ze dichter bij dan u denkt. En is ze wel vör te klauwe? KDO Mechelen bedankt nu alvast haar sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk de leden die met elkaar deze voorstelling realiseren. De veelzijdige inzet mag gezien worden en die koesteren we!

- Advertentie -
Vorig artikelFanfare Berg en Dal Noorbeek zet jubilarissen in het zonnetje
Volgend artikelVier voorstellingen Toneelvereniging Onder Ons Wijlre van klucht: “De Erenis van tante Bets”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in