Na het origineel van “De erfenis van Tante Bella”, geschreven door Henk Roede en bewerkt door Maurice Lamers, volgt nu bij Onder Ons Wijlre een klucht in 3 bedrijven, ”De Erfenis van tante Bets”.

Korte Inhoud

De broers Sjuul en Albert erven een ietwat verpauperde beautysalon van hun overleden tante Bets. Sjuul is ervan overtuigd, dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor heel veel geld te verkopen is. Maar of dit wel zo’n goed plan is zal blijken gedurende deze comedie. Want de beautysalon moet tot de verkoop wel gewoon blijven doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar beide broers mee te kampen hebben, want de klanten blijven gewoon binnenlopen. Zij verwachten een deskundige behandeling. Hoe dit verder afloopt? Tja, dat kunnen we nu nog niet verklappen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt via de Spar Wijlre in de Kerkstraat 1 , en ook bij de Primera in de Looierstraat 35 in Gulpen. Of via de digitale snelweg via www.toneelwijlre.nl.

Vier voorstellingen

Er zijn 4 voorstellingen: op zaterdag 2 en zondag 3 december, verder op zaterdag 9 december om 20.00 uur en zondag 10 december om 14.30 uur. De voorstellingen worden gehouden in het Wielderhoes te Wijlre en de zaal gaat een uur voor aanvang open.

- Advertentie -
Vorig artikelKDO Mechelen presenteert  klucht “E Medje vör te klauwe
Volgend artikelOp donderdagavond 9 november bij VV Partij ‘33: Primeur: 1ste officiële Walking Football wedstrijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in