Schin op Geul heeft sinds kort in ’t Geboew een Kinderzwerfboekstation. Initiatiefnemer van dit plan is Sandra Satijn van De Schoolzaak. Sandra maakte in Berg en Terblijt kennis met het daar geopende nieuwe Kinderzwerfboekstation en was direct enthousiast. Zij heeft haar plan om een Kinderzwerfboekstation in ’t Geboew te beginnen gepresenteerd aan de vrijwilligers van de Open Bieb van Schin op Geul. Zij waren meteen enthousiast en dankzij hun medewerking is dit mooie project van de grond gekomen.

Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp en wil kinderen stimuleren om in hun vrije tijd te lezen. Alle kinderen in Schin op Geul en omgeving zijn van harte welkom om langs te komen en gratis een mooi boek uit te zoeken. Nadat ze het boek gelezen hebben mogen ze het boek doorgeven aan iemand anders of ergens op een plek leggen waar kinderen komen b.v. in een speeltuin. De vinder mag het boek meenemen, gaan lezen en daarna ook weer laten zwerven. Op die manier gaat het boek op zwerftocht en wordt het hopelijk door heel veel kinderen gelezen.

Woensdagmiddag 8 juli is van 14.00 uur tot 16.00 uur een inloopmiddag. Alle kinderen, pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s zijn welkom om kennis te maken met dit mooie kinderzwerfboekstation. Wil je al eens eerder komen kijken? Dat kan! Neem dan contact op met Sandra Satijn 06- 54738607.

- Advertentie -
Vorig artikelStenenlegster Hou Vols: “Ik kreeg twee maanden lang iedere dag een liefdesbrief”
Volgend artikelLachgas is niet om te lachen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in