Op zaterdag 23 maart staat de Landelijke Opschoondag gepland in de gemeente Gulpen-Wittem, waar bewoners worden uitgenodigd om gezamenlijk zwerfafval op te ruimen. Het doel is om een positieve bijdrage te leveren aan een schone en prettige leefomgeving.

De opschoonactie staat open voor iedereen, individueel of in groepsverband. Gezinsleden, buurtgenoten, vrienden, of collega’s kunnen zich aanmelden voor de gezamenlijke inspanning om de omgeving vrij te maken van zwerfvuil. Aanmeldingen zijn mogelijk tot maandag 11 maart via de officiële website van de Landelijke Opschoondag.

De gemeente Gulpen-Wittem ondersteunt de deelnemers door de benodigde opschoonmaterialen te verstrekken. Voor degenen die regelmatig in actie willen komen, biedt de mogelijkheid om zich aan te melden als ‘ZAP’per’ een uitkomst. Deze vrijwilligers ontvangen een set opschoonmaterialen, waardoor zij op elk gewenst moment zwerfafval kunnen opruimen.

De Landelijke Opschoondag is een uitnodiging aan alle inwoners om samen te werken aan een schone en aangename leefomgeving. Door gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken, hoopt men op een succesvolle en verbindende dag voor alle inwoners van de gemeente.

- Advertentie -
Vorig artikelVaals stemt unaniem in met voortzetting grote wielertoertochten: opluchting voor organisatoren
Volgend artikel‘Technologie is de toekomst’ – Guy Hoen aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in