Leerlingen van basisschool De Triangel en SBO Bernardus voorlopig thuis

Door de oplopende besmettings- en bezettingsproblemen zaten de leerlingen van SBO Bernardus al een week thuis. Na monitoring van de besmettingsontwikkeling heeft de schoolleiding besloten dat deze ingrijpende maatregel ook bij de leerlingen van basisschool De Triangel moet worden doorgevoerd.

Er wordt een beroep gedaan op de flexibiliteit van veel ouders en verzorgende. Echter laat de schoolleiding weten dat er voor kinderen van ouders of verzorgende die werken in cruciale beroepsgroepen noodopvang mogelijk is om de samenleving draaiende te houden.

Lespakketten

Hoewel de kerstvakantie voor de deur staat hebben de leerlingen geen extra lange vakantie. Het resterende onderwijs dat voor de kerstvakantie nog op de planning stond zal via lespakketten plaatsvinden. Deze kunnen de leerlingen afhalen en online maken. Of de situatie in het nieuwe jaar veranderd is nog niet duidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelWittem in kerstsfeer: Kloostertuin wordt kersttuin
Volgend artikel“Ik kijk er altijd enorm naar uit, want december is ook de maand waarin ik jarig ben” – Lotte Meulenberg aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in