Wittem in kerstsfeer: Kloostertuin wordt kersttuin

Vanaf 12 december verandert de kloostertuin van Wittem in een sfeervolle Kersttuin met kerstgroepen, kerstversieringen, muziek, een kerstverhalenverteller en vele lichtjes. In de weekenden kan volgens een aangegeven route – op corona-afstand van anderen – door de tuin worden gewandeld. Op allerlei manieren worden de zintuigen geprikkeld. Er is van alles te zien, te horen en te lezen.

Door de week is de Kloostertuin vrij toegankelijk en in de weekenden van 12/13, 19/20 en 26/27 december zijn er van 16.00 – 20.00 uur extra activiteiten. U kunt zich hiervoor aanmelden voor een bijdrage van 5 euro. Hiervoor kunt u met een kleine lantaarn een mooie route lopen door de tuin. Verder krijgt u een ‘lichtje van hoop’ dat een plek kan krijgen in de ‘ketting van hoop’ onderweg. Vooraf aanmelden is nodig, want er wordt gewerkt met tijdsblokken van 15 minuten. Er mogen maar maximaal 4 personen per groepje lopen.

Starten kan vanaf 16.00 tot 19.30 uur. Aanmelding is mogelijk via www.kloosterwittem.nl/Kersttuin of telefonisch via de receptie van Klooster Wittem (tel. 043-4501741. Tip: niet alle paden zijn geasfalteerd, dus zorg voor goed schoeisel.

Twee kerststallen!

Vanaf 8 december zijn in de Gerarduskapel en in de monumentale Kloosterkerk twee kerststallen te bekijken. In de Gerardus devotiekapel en in de Mariakapel kunt u dagelijks een kaarsje opsteken en een intentie in het intentieboek noteren.

- Advertentie -
Vorig artikelSJO Krijtland schort alle trainingen op tot 2021
Volgend artikelLeerlingen van basisschool De Triangel en SBO Bernardus voorlopig thuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in