In aanloop naar de Tour de France Femmes die plaats zal vinden in Valkenburg, zet Limburg Cycling zich in voor het bevorderen van de deelname van vrouwen aan het wielrennen door het voortzetten van hun Ladies Only Clinics.

Deze clinics, gericht op deelnemers van 16 jaar en ouder, zullen worden gehouden op het Tom Dumoulin Bikepark in Sittard, de Wieleromgeving Herungerberg in Venlo, en vanuit het Shimano Experience Center in Valkenburg. De sessies beginnen om 19:00 uur lokale tijd.

Ontworpen om verschillende vaardigheidsniveaus tegemoet te komen, zullen de clinics trainingen aanbieden die zijn afgestemd op zowel beginners als meer ervaren fietsers.

Het schema voor de clinics is als volgt:

  • 8 april: Rijden in een groep
  • 13 mei: Bochtentechniek
  • 10 juni: Waaierrijden
  • 17 juni: Klimmen en dalen
  • 8 juli: (Ploegen)tijdrit

Elke sessie duurt van 19:00 tot 20:30 uur en kost €5 per deelnemer.

Geïnteresseerden worden aangemoedigd om hun plekken tijdig te reserveren, aangezien de beschikbaarheid beperkt is. Meer informatie en registratie zijn te vinden op de officiële website op www.siosport.nl.

Deze initiatieven van Limburg Cycling benadrukken een gezamenlijke inspanning om inclusiviteit te bevorderen en vrouwelijke wielrenners te ondersteunen in aanloop naar het prestigieuze evenement Tour de France Femmes.

- Advertentie -
Vorig artikelRuim 55 miljoen euro aan EU-financiering voor samenwerking met buurlanden aan maatschappelijke thema’s
Volgend artikelAlain Hamaekers benoemd tot wethouder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in