Trajekt’s Jongerenwerk kondigt met trots de terugkeer aan van de Koningsspelen, na het overweldigende succes van vorig jaar. Op vrijdag 26 april zijn alle kinderen en jongeren van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit kleurrijke evenement vol plezier en sportiviteit.

Van 14:30 tot en met 16:30 uur zullen de festiviteiten plaatsvinden op het voetbalveld van FC Gulpen. Een scala aan activiteiten staat op de rol, variërend van traditionele spellen zoals voetbal en trefbal tot ouderwetse Hollandse spelletjes. Voor de voetballiefhebbers is er ook een pannakooi-toernooi gepland.

Tijdens het evenement zijn tegen betaling snacks en drinken beschikbaar in de kantine van FC Gulpen. Vergeet niet om voldoende geld mee te nemen voor deze verfrissingen!

Aanmelden voor de Koningsspelen is gratis en kan eenvoudig door een appje te sturen naar tel. 06-22089726 met vermelding van naam en leeftijd. Zorg dat je erbij bent en mis deze kans niet om samen met je leeftijdsgenoten een geweldige dag te beleven!

- Advertentie -
Vorig artikelMet een gevarieerd en dagvullend programma: Koningsfestival Epen op zaterdag 27 april 2024
Volgend artikelLezing van Annie Schreuders-Derks: Lang zullen we leven, “ein laeve lank in Limburg”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in