Koningsdag staat weer voor de deur, dus pakt Harmonie Inter Nos uit Epen uit met het Koningsfestival op zaterdag 27 april. Een supergezellig festival met voor ieder wat wils in een dagvullend programma. Het wordt een vorstelijk feestje met een concert, high tea, kinderactiviteiten, een barbecue en DJ DJIVO. Dit alles vindt plaats in het Patronaat en op het Patronaatsplein.

De aftrap is om 12.30 uur met een Koninklijke high tea in feestelijk oranje versierde setting, waarbij het publiek verwend wordt met zoete lekkernijen, hartige hapjes en een lekker drankje. Vouchers zijn in de voorverkoop te verkrijgen ad € 12,50 per volwassene / € 7,50 per kind, vooraf te bestellen bij SPAR Epen of via secretariaat-inter-nos-epen@live.nl. Tijdens het genot van al dit lekkers kun je luisteren naar een feestelijk concert. Onze eigen Harmonie Inter Nos zal het podium betreden met haar bekende klanken, prachtige blaasmuziek en bekende medleys.

Vrijmarkt voor de jeugd

En dan is het tijd voor het volgende onderdeel: de vrijmarkt op een kleedje. Alle kinderen mogen op hun kleedje de leukste spulletjes verkopen. Het belooft een gezellige vrijmarkt te worden. Wil je deelnemen? Meld je dan aan bij Rianda Jongen (secretariaat-inter-nos-epen@live.nl). U komt toch zeker ook rondstruinen om iets moois te kopen bij de jeugd? Natuurlijk is er ook ander vermaak voor de kinderen: schminken en een springkussen staan er klaar voor.

De dag vordert en de magen beginnen te knorren, daarom wordt vanaf 14.30 uur de barbecue ontstoken. Er staat veel lekkers klaar om uit te kiezen, zodat je er weer even tegen kunt. Bij Koningsdag hoort ook een dansje, daarom start vanaf 14.00 uur DJ DJIVO. Hij staat garant voor het ultieme feestje, dus dan is het party time. De voetjes gaan van de vloer, er zullen nog vele gezellige uurtjes volgen op het Patronaatsplein. Noteer nu al in je agenda, Koningsfestival Epen op 27 april. Hét Koningsdag evenement met veen oor ieder wat wils programma!

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdag 27 april in Lemiers: Koningsdag met leuk en gratis programma in gastvrij Lemiers
Volgend artikelMet een gevarieerd en dagvullend programma: Koningsfestival Epen op zaterdag 27 april 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in