Op woensdag 15 mei 2024 wordt door WSV De Veldlopers uit Gulpen de Midweektocht georganiseerd. Tot en met november kunt u elke 3e woensdag van de maand deelnemen aan deze midweektochten.

Elke midweekwandeling kent steeds nieuwe routes van 5 en 10 km, die de prachtige omgeving van Gulpen tot haar recht laten komen. U kunt ook 15 km lopen, eerst 10 km en daarna 5 km. Beide routes gaan een andere richting uit.

De midweekwandelingen zijn ideale tochten voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en gezond uitje op een doordeweekse dag. Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving een gratis versnapering voor onderweg. Tijdens de midweektocht wordt er géén aparte rustplaats ingericht. Op de 10 km is er wel een pauzemogelijkheid.

Startplaats in ‘t Gulper Hoes

De startplaats is in het gemeenschapshuis ’t Gulper Hoes, Rosstraat 5, 6271 BG te Gulpen. De starttijden zijn als volgt: de route van 5 km vanaf 9.00 tot 14.00 uur, de 10 km vanaf 8.00 tot 14.00 uur, en de 15 km vanaf 08.00 tot 13.00 uur. Sluitingstijd is om 17.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Leden van erkende wandelbonden ontvangen € 1,00 korting. U kunt contactloos betalen met uw bankpas of creditcard. Er zijn stickers te koop en de wandelboekjes worden afgestempeld. Er is ook een IVV-stempel aanwezig. Kinderen, jonger dan 14 jaar, kunnen gratis deelnemen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.veldlopersgulpen.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelOp Pinkstermaandag 20 mei: Derde Pinksterwandeling W.S.C. St. Martinus Mechelen
Volgend artikelDubbele bijdrage Zangvereniging St. Caecilia Gulpen aan kunstevenement ‘Poorten van Reijmerstok’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in