Maastricht staat op de radar voor het zesde seizoen van het RTL-programma van Ewout Genemans, waarin hij opnieuw samenwerkt met de politie. De opnames voor deze nieuwe reeks gaan van start in maart volgend jaar.

Genemans deelde dit nieuws vrijdagochtend via zijn sociale mediakanalen. Deze serie in Maastricht vormt een voortzetting van eerdere seizoenen, waaronder Bureau Burgwallen, Bureau 040, Bureau Arnhem, Bureau Hofstad en Bureau Rotterdam.

De politie meldt dat de productiemaatschappij achter het programma zes politieduo’s zal selecteren uit het basisteam, die Genemans van maart tot en met september zullen vergezellen. Deze samenwerking resulteert in negen afleveringen die in het najaar te zien zullen zijn op RTL4 en Videoland.

Martijn Boer, teamchef van het basisteam in Maastricht, benadrukt de bijzondere kans voor zijn team om het belangrijke werk voor de stad aan het publiek te tonen. Hij verklaart: “Mijn collega’s kunnen uitkijken naar een uitzonderlijke periode waarin we een goede gastheer zullen zijn voor Ewout en zijn team.” Nynke Mook van de eenheidsleiding in Limburg voegt hieraan toe: “We kennen het programma als respectvol en de makers laten ook de mens achter het uniform zien.”

Op zijn Instagram beschrijft Genemans Maastricht als een bruisende stad met een levendig uitgaansleven, studenten- en voetbalgemeenschap, veel expats en een internationale uitstraling met jaarlijks miljoenen toeristen en bezoekers. Hij laat weten: “Ik ben enorm nieuwsgierig naar wat we van dichtbij gaan meemaken.”

- Advertentie -
Vorig artikelVoetbalclub Rood Groen LVC’01, ING en maatschappelijke partners slaan handen ineen 
Volgend artikelEieren voor woningen: Gulpen-Wittem’s innovatieve zet in Reijmerstok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in