We zijn alweer druk bezig met het regelen van een tweede unieke kerstmarkt in Gulpen, met nóg meer kraampjes! We mogen met nadruk opmerken dat de eerste drukbezochte kerstmarkt een heel groot succes was. Op de eerste plaats voor de ondernemers die prachtige spullen verkochten, veelal zelf gemaakt en daardoor heel uniek. Dat was ook de charme van deze kerstmarkt! Geen grote handelaars, maar allemaal mensen uit onze omgeving die veelal uit hobby hun spullen toonden en verkochten. Op de tweede plaats hebben de winkeliers van Gulpen een heel goede koopzondag gehad en dat was ook een van onze doelen: Gulpen weer op de kaart zetten tijdens de kerstperiode! En…we hadden prachtig weer!

Heel kerstweekend van 3 dagen

We hebben natuurlijk al een optie moeten nemen op de schitterende kraampjes die we vorig jaar hadden (kraampjes die 4 m x 1,5 m meten en aan alle kanten dicht zijn). Vandaar dit vroege bericht om te peilen wie er interesse heeft om dit jaar (weer) op de markt te staan. We gaan er een heel kerstweekend van maken, te weten op 13, 14 en 15 december.

De kerstmarkt op de tweede dag, zaterdag 14 dec. , duurt van 12.00 -19.00 uur, met als opening het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom. We willen wat langer doorgaan om ook de sfeer in het donker te kunnen proeven. Om 17.30 uur volgt er een Lichtjesoptocht voor de kinderen die vanaf de markt zal vertrekken. Daarna kun je van een drankje genieten aan een gezellige horeca carrousel die op de Markt geplaatst wordt.

Op zondag 15 december duurt de markt van 12.00 -17.00 uur. Ondertussen zijn er ook allerlei activiteiten voor de jeugd en zijn er verschillende optredens van muzikanten en dergelijke.

Heb je serieuze interesse om op onze kerstmarkt te komen staan? Dat kan voor 1 of 2 dagen.

Aan de hand van het aantal aanmeldingen worden namelijk de kraampjes besteld! De kosten voor één dag (zaterdag óf zondag) bedragen €50,00. Voor 2 dagen (zaterdag én zondag) € 95,00.

Stroomvoorziening per dag € 10,00 (voor eventuele verlichting in je kraampje). Geef a.u.b. vóór 25 april 2024 via beckersn66@gmail.com door of je serieuze interesse hebt en je dus wilt aanmelden! Geef daarbij aan op welke dag of dagen je wilt komen én of je een stroomvoorziening nodig hebt. Je mag ook bellen (liefst na 18.00 uur) met Nicole Trautmann (tel. 06-52441386) of met Irma Huynen (tel. 06-28647329).

PS: Ken jij nog meer mensen uit de omgeving die een leuke hobby hebben of creatief zijn, die we ook voor deze kerstmarkt kunnen benaderen, laat ons dat dan even weten. Tevens zijn wij altijd op zoek naar sponsoren!

- Advertentie -
Vorig artikelGeslaagd Auw Wieverbal
Volgend artikelProgramma maand mei voor Huiskamer van Partij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in