De Huiskamer in A ge Wienhoes te Partij – Wittem is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoeten. Voor de keren dat er geen sprekers of excursies zijn kan er natuurlijk gekaart worden of een spel gedaan. Aangezien deze niet aanwezig zijn in A ge Wienhoes dienen deze zelf meegenomen worden. Als er een andere activiteit is, zoals wandelen of een excursie, dan is er geen bijeenkomst in A ge Wienhoes.

De agenda voor mei ziet er als volgt uit: 2 mei – 14.00 uur: Samenzijn in A ge Wienhoes 2 mei – 17.00 uur: Gezamenlijke maaltijd in Eetcafé De Remise. De chef maakt deze keer een spaakhammetje met mosterd/honing saus en frites. Vanaf mei is er een prijsaanpassing en dient men € 12,50 per persoon te betalen, dat is exclusief drank. Eet je mee, geef je dan voor 25 april a.s. op bij Pierre en na betaling ben je erbij.

Op 9 mei is de Huiskamer i.v.m. Hemelvaart gesloten. 16 mei -14.00 uur: Excursie naar onze oud-dorpsgenoot Olaf Dodemont, die ons in Mechelen alles gaat vertellen over zijn bijenvolken, hun belang voor de natuur en het vak van imker. We vertrekken te voet vanaf Eetcafé De Remise om 13.15 uur of per auto om 13.45 uur. Geef even door of je met de auto (mee)gaat en eventueel kunt rijden. Dan 23 mei – 14.00 uur: Samenzijn in A ge Wienhoes en vertrek voor de wat langere wandeling. Tenslotte nog 30 mei – 14.00 uur: Jeu de boules op de baan in de Van Cosselaerstraat. Voor alle verdere informatie geldt: houd het Gulp en Geul Journaal in de gaten.

- Advertentie -
Vorig artikelNu op 13, 14 en 15 december 2024: Bericht voor ondernemers tweede kerstmarkt in Gulpen
Volgend artikelOp woensdagavond 1 mei: Jaarlijkse eucharistieviering St. Joseph Kapel Hilleshagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in