Op Paasmaandag, 1 april 2024, zal Epen weer het startpunt zijn voor de liefhebber van wandelen. Op die dag organiseert Wandelsportvereniging à Hermkes in samenwerking met Harmonie Inter Nos de jaarlijkse Bloesemwandeling in en rondom het vijfsterrenlandschap van Epen.

Vier routes

Door een echte wandelkenner zijn maar liefst 4 routes van verschillende afstanden uitgezet, te weten 5, 10, 15 en 20 kilometer. Zo is er voor ieder wat wils: variërend van een korte route van 5 km tot een lange afstand voor de fanatiekeling van 20 km. Ook is er een speurtocht met verrassende vragen en weetjes voor de kinderen, met na afloop voor ieder kind een leuk prijsje. De routes voeren de wandelaars door de groene weilanden, langs kronkelende beekjes en over stille bospaden. Natuurlijk ontbreken de mooiste uitzichtplekjes niet tijdens de wandeling. Ook zijn er bij alle routes pauzeplekken, waar lekkere drankjes en versnaperingen te verkrijgen zijn.

De startplaats is basisschool à Hermkes, Schoolstraat 16 te Epen. Voor de afstanden 5 en 10 km kan er gestart worden tussen 08.00 uur en 14.00 uur. De afstanden 15 en 20 km kunnen starten tussen 08.00 uur en 13.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor volwassenen, kinderen en leden van de KWBN (met wandelpas) betalen € 2,50 per persoon. Er is een parkeerterrein in Epen, dat duidelijk met borden staat aangegeven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat: via de dames Karin Mertens (tel. 06-52002008) of Rianda Jongen (tel. 06-29369065 / mail:bloesemwandelingepen@gmail.com).

- Advertentie -
Vorig artikelKruiswegviering in Mechelen
Volgend artikelBijzondere Goede Vrijdagwandeling en viering op de Schaelsberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in