Spanning en sensatie bij Rood Groen LVC’01. Na het grote succes van het Kantine Kienen mag dit waanzinnige evenement natuurlijk niet ontbreken in de agenda van 2023. Op vrijdag 24 november wordt deze unieke activiteit opnieuw in de kantine van Rood Groen LVC’01 in Lemiers georganiseerd! Met als attractieve ingrediënten: bingokaarten, maar liefst drie showmasters, een nieuwe geflipte DJ, een massa leuke prijzen, en een spetterende hoofdprijs, ziedaar wat nodig is voor een gezellige en ludieke avond! Het Kantine Kienen bestaat dit jaar 10 jaar en dus hebben we een jubileum!

Piratenfestijn!

Het wordt een speciale editie, want Kantine Kienen 2023 wordt een piratenfestijn! Aan zet zijn de leden, supporters, Janou, en vrienden en sponsoren van Rood Groen LVC’01. Iedereen is van harte welkom! Het wordt een gezellige avond voor iedereen, waarbij gespeeld gaat worden om mooie prijzen. De hoofdprijs zal ook dit jaar een LED TV worden die mede mogelijk gemaakt wordt door RTV Geelen!

Prijzen, mensen!

Alle prijzen zijn geheel gratis door sponsoren beschikbaar gesteld en het resultaat daarvan mag er zijn: dinerbonnen, attractietickets, waardebonnen en dus die heel bijzondere hoofdprijs. Dit is slechts een kleine greep uit de grote prijzenpot die door de middenstand van Vaals en omgeving ter beschikking is gesteld!

Locatie

De locatie en het strijdtoneel is vanzelfsprekend de kantine van het Sportcomplex Molenveld, waar Rood Groen LVC’01 thuis is. Inschrijven kan ter plekke. De bingokaarten kosten € 5,- per stuk. Daarmee kun je vier ronden deelnemen en maak je kans op vele tientallen prijzen.

De kienavond start om 19.30 uur. Mis hem niet!

- Advertentie -
Vorig artikelLichtjesviering in Wijlre ter nagedachtenis aan onze dierbaren
Volgend artikelSfeervolle kerstmarkt in ’t Keerhoes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in