Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een sfeervolle kerstmarkt plaatsvinden in Gemeenschapshuis ’t Keerhoes te Cadier en Keer. Dit is gelegen aan de Limburgerstraat 78.

Op zondag 3 december zijn de deuren geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Er is weer een divers aanbod aan stands aanwezig, dat varieert van kerststukjes en kerstkaarten tot kerstversiering, cadeaupapier en lekkernijen. Ook is er gelegenheid tot het kopen van verschillende cadeaus bij de standhouders, geschikt voor zowel Kerst als Sinterklaas. Hierbij valt te denken aan (bord)spelletjes, decoratie en kleding. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Inpak-workshops

Dit jaar zullen er tevens diverse inpak-workshops plaatsvinden, om de (kerst)cadeaus perfect in te leren pakken! De plekken zijn beperkt en reserveren vooraf is sterk aanbevolen. Er is ruimschoots parkeergelegenheid op het naastgelegen Raadhuisplein. De entree is gratis.

Voor meer informatie, verwijzen we graag naar het Facebook evenement ‘Kerstmarkt Keer 2023’, of scan onderstaande QR code. Voor overige vragen kunt u terecht bij de organisatie via kerstmarktkeer@gmail.com.

- Advertentie -
Vorig artikelOp vrijdag 24 november voor het 10e jaar: Rood Groen’s ‘Kantine Kienen’
Volgend artikelGezamenlijke avond van drie organisaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in