Spanning en sensatie bij Rood Groen LVC’01 in Lemiers. Na het grote succes van alle eerdere edities mag het Kantine Kienen natuurlijk niet ontbreken op de Vaalser evenementenkalender. Dit waanzinnige evenement staat garant voor spanning, sensatie en vooral prijzen. Meer dan 40 bedrijven uit Vaals en omstreken leveren kosteloos een bijdrage aan dit unieke evenement. Dit jaar betreft het een speciale editie, want Kantine Kienen 2022 is een speciale kersteditie. Dus scoor eenvoudig je kerstcadeaus in de voetbalkantine tussen Vaals en Lemiers. Rood Groen’s ‘Kerst Kantine Kienen’ wordt georganiseerd op vrijdag 9 december. De kantine gaat om 19.15 uur open. Het kienen begint om 19.30 uur.

Dat alles voor leden, donateurs, supporters, Janou en sponsoren van Rood Groen LVC’01. Iedereen is van harte welkom! Het wordt een gezellige avond voor iedereen, waarbij gespeeld gaat worden om mooie prijzen. De hoofdprijs zal ook dit jaar een LED TV 40 inch zijn, die mede mogelijk gemaakt wordt door Geelen Electroworld. Alles zal in juiste banen geleid worden door Dennis en Bora Bingo Kerst-Balls! Een knotsgekke avond dus, die je niet mag missen!

Volop prijzen

Alle prijzen zijn geheel gratis door sponsoren beschikbaar gesteld. Denk daarbij aan dinerbonnen, attractietickets, waardebonnen en de heel bijzondere hoofdprijs! Maar er is natuurlijk veel meer te winnen.

WK Voetbal

Wellicht zit het mee en zal het Nederlands elftal moeten aantreden tijdens deze avond in de kwart finale van het WK voetbal. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden met grote schermen en een pauze tussen de bingo.

De kantine van het Sportcomplex Molenveld is het strijdtoneel voor deze activiteit van Rood Groen LVC’01. Inschrijven kan ter plekke. De bingokaarten kosten € 5,- per stuk, waarmee je vier ronden kunt deelnemen en kans maakt op (minimaal) 12 prijzen. De avond start om 19.30 uur.

- Advertentie -
Vorig artikel‘Luchtalarm’ sirenes zwegen in Zuid-Limburg
Volgend artikelEen half uurtje op woensdagmiddag: Luisteren en Lezen met Willemien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in