Woont u in Partij? Heeft u er een bedrijf? Of bent u er bij een vereniging? Kom dan naar de “Maak-ons-dorp-mee”-avond op vrijdag 15 maart. Deze wordt gehouden in gemeenschapshuis A ge Wienhoes aan de Oude Heirbaan 7A en duurt van 20.00 tot 21.30 uur. De avond wordt georganiseerd door het Kernoverleg Partij-Wittem.

Terugblik

We kijken terug op wat er in 2023 is gerealiseerd. En van u horen we graag wat u belangrijk vindt. Wat willen we in de toekomst gaan realiseren? Hoe maken we ons dorp leefbaarder, gezelliger en/of mooier? Wie wil er een bijdrage leveren? Hoe willen we wonen in ons dorp? Welke ideeën zijn er voor de herinrichting van de Partijerweg? Hoe kijken we aan tegen het groenonderhoud door de gemeente?

Partij-Wittem bestaat in 2025 900 jaar

In 2025 bestaat Partij-Wittem 900 jaar. Hoe gaan we dat vieren?Aanmelden wordt vanwege de organisatie op prijs gesteld, maar gewoon binnen lopen op vrijdagavond 15 maart kan ook. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@partijwittem.nl of door een briefje te bezorgen bij Partijerweg 9. Deze avond wil je mee maken!

- Advertentie -
Vorig artikelVanaf maandag 18 maart 2024: Start Gespreksgroep in Hoeskamer van Gulpen
Volgend artikelOp vrijdagavond 22 maart: Lente kienavond in Oos Heim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in