De Hoeskamer van Gulpen, één van de initiatieven van de Stichting ‘Leven Naast De Brouwerij’, is een ontmoetingsplek, waar u elke maandagmiddag en donderdagmiddag terecht kunt voor een (kaart)spel of een creatieve activiteit, maar ook gewoon voor een gezellig praatje.

Vanaf maandag 18 maart start er maandelijks een gespreksgroep. We nodigen graag alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente uit om aan tafel aan te schuiven en mee te praten. Het thema van de gesprekken is: “Ons leven toen en nu.” We beginnen om 14:00 uur met een kopje koffie of thee in het Gulper Hoes, Rosstraat 5 in Gulpen. Entree: €2,00.

“Mijn schooltijd”

Tijdens de eerste bijeenkomst op maandag 18 maart is het onderwerp ‘Mijn schooltijd’. De volgende data, 15 april, 20 mei, 17 juni etc. wordt het onderwerp in overleg met de groep bepaald. We kunnen bijvoorbeeld praten over: De invloed van de sluiting van de mijnen op mijn leven; Gulpenaren van boven en onder de rivieren; Leven zonder of met internet. (analoog of digitaal); of Ouder worden, hoe doe ik dat?

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de andere maandag- en donderdagmiddagen tussen 14:00 en 16:30 uur. Loop eens binnen en drink een kopje koffie met ons mee. Maak een mooi schilderij, maak uw handwerk bij ons af, speel samen een (kaart)spel of kom met een eigen idee. Het is in ieder geval een mogelijkheid om even weg uit huis te geraken en in contact te treden met anderen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Joke Cox (tel. 06 -53971684). Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Stichting ‘Leven Naast De Brouwerij’.

- Advertentie -
Vorig artikelBestemd voor jonge natuuronderzoekers: Kom met IVN Eys mee naar de poel!
Volgend artikelOp vrijdagavond 15 maart in A ge Wienhoes te Partij: Kom naar de “Maak-ons-dorp-mee”-avond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in