De Stichting Missie Comité Eys-Nijswiller-Wahlwiller houdt ook dit jaar weer een inzamelingsactie van gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in de gemeente Gulpen-Wittem. De actie wordt gehouden op zaterdag 25 mei in de plaatsen Gulpen, Ingber, De Hut, Reijmerstok, Wijlre, Stokhem, Etenaken, Elkenrade, Wahlwiller, Nijswiller, Eys, Eyserheide, Trintelen en Wittem (Wittemer Allee en Van Plettenbergweg).

Voor Gorettistichting

De opbrengst is ook nu weer bestemd voor de Gorettistichting. Zij ondersteunt daarmee de projecten van Zr. Maria Goretti in India. Deze staan in het teken van hulp aan de allerarmsten. Een belangrijk doel is kinderen de mogelijkheid te geven onderwijs te volgen, zodat ze op eigen benen kunnen staan. Tevens wordt het hele gezin – waar nodig – financieel ondersteund met huisvesting of medische hulp. Met de opbrengst van deze jaarlijkse actie kan de Gorettistichting steeds veel kinderen en hun families helpen. De Stichting stelt het op prijs wanneer de actie uw aandacht krijgt en dat u uw gebruikte kleding, textiel en schoeisel zoveel mogelijk opspaart tot zaterdag 25 mei 2024. Alle ingezamelde kleding en dergelijke wordt volledig hergebruikt. U wordt verzocht de zak(ken) op die dag voor 09.00 uur op de stoep te zetten. In de loop van de ochtend, worden deze dan opgehaald.

Ook wanneer u niet in een van de bovengenoemde plaatsen woont en u heeft gebruikte kleding die u wilt aanbieden, dan kunt u telefonisch contact opnemen met tel. 06-50218760 of u kunt een e-mail sturen naar jfmurlings@hotmail.com. Voor meer informatie over de Gorettistichting kunt u de site www.gorettistichting.nl raadplegen.

- Advertentie -
Vorig artikelOp woensdag 5 juni 2024: Vier Sluizen Tocht Zij Actief Mechelen
Volgend artikelOp woensdag 29 mei in ‘t Gulperhoes: Alzheimer Trefpunt Heuvelland met Specialist Ouderengeneeskunde i.o Anne Schoonbrood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in