Op woensdag 5 juni gaan we met Zij Actief Mechelen naar Maastricht om van daaruit bij rederij Stiphout op de boot te stappen voor de ‘Vier Sluizen Tocht’.

Vertrokken wordt die dag vanaf het dr. Janssenplein om 10.00 uur. Na het parkeren van de auto in Maastricht kunnen we vanaf 10.30 uur op de boot terecht. Om 11.15 uur vertrekt de boot voor een gevarieerde tocht over de Maas, de Zuid-Willemsvaart en het Albertkanaal.

Onderweg passeert de boot vier sluizen, waaronder de grote sluis van Ternaaien met een verval van maar liefst 15 meter. We zullen rond 15.30 uur weer terug zijn in Maastricht. Aan boord kan een lunch genuttigd worden voor eigen rekening.

De kosten voor deze activiteit zijn € 24,25 per persoon. Dames die graag mee willen gaan, kunnen zich voor 29 mei opgeven bij Jose van Melsen via haar mailadres melsen@planet.nl of telefonisch: via tel. 06-21415011. Graag ook even doorgeven of men bereid is om te rijden. De parkeerkosten en de benzinekosten worden met de chauffeur van de auto gedeeld.

- Advertentie -
Vorig artikelOp Hemelvaartsdag 2024: Koningsvogelschieten bij Schutterij St. Joseph Vijlen een uitgebreide titelstrijd
Volgend artikelOp zaterdag 25 mei 2024 in gemeente Gulpen-Wittem: Grote inzamelingsactie kleding e.d.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in