Tijdens de Kastelen-monumentenwandeltocht van zondag 22 oktober 2023, startend vanuit Gulpen, passeert u meerdere kastelen en monumenten. Dit jaar staan de kastelen in Wijlre, Cartils en Wittem centraal. U komt ook nog meerdere andere monumenten tegen. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens de wandeling door de grote verscheidenheid aan landschappen en vergezichten.

5 mooie tochten

Wandelsportvereniging De Veldlopers heeft 5 schitterende wandeltochten uitgezet. Een ontspannen dagje uit voor wandelaars en gezinnen met kinderen! De startplaats is in het gemeenschapshuis ’t Gulper Hoes, Rosstraat 5, 6271 BG Gulpen. De rustplaats is in het Leienhoes te Wijlre. De starttijden zijn vanaf 08.00 uur: 6 en 12 km tot 14.00 uur; de 18 km tot 13.00 uur; de 24 km tot 12.00 uur, en de 30 km tot 11.00 uur. Sluitingstijd is om 17.00 uur. Inschrijfgeld € 3,00 per persoon. Leden van erkende wandelbonden ontvangen € 1,00 korting. Voorinschrijven is niet mogelijk. U kunt contactloos betalen met uw bankpas of creditcard. Er zijn stickers te koop en de wandelboekjes worden afgestempeld. Er is een IVV-stempel aanwezig. Kinderen, jonger dan 14 jaar, kunnen gratis deelnemen. Meer informatie via www.veldlopersgulpen.nl of www.wandel.nl zoeken op Gulpen.

- Advertentie -
Vorig artikel15 oktober: minisymposium Margraten Het Heuvelland tot op (en IN) de bodem uitgezocht
Volgend artikelHet vermakelijkste wat ik al eens om de oren heb horen vliegen is “Weichei” – Bibi Hogenboom aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in