Mechelen – De volgende bijeenkomst van Heem- kundevereniging Mechelen met fotograaf Jaap Danhof staat gepland op woensdagavond 5 februari om 19.30 uur in de recreatieruimte van de Vitalishof. Danhof is de medesamensteller van succesvolle boeken over het Heuvelland, o.a. ‘Heuvelland in lijn, licht en kleur’, ‘Limburgs Heuvelland’ en ‘Artistiek Heuvelland’. Een deel van de opbrengst komt steeds ten goede aan de Stichting het Limburgs Landschap.

Werkend aan een nieuwe uitgave specifiek over Mechelen en naaste omgeving, roept hij de hulp van de echte kenners van Mechelen in bij de selectie van de foto-onderwerpen. Hij hoopt door middel van een dialoog met u als bezoeker scherper te krijgen welke karakteristieke plekken niet gemist mogen worden in het boek. Die ‘plekken’ mogen objecten zijn, maar ook bijzondere personen of locaties waar specifieke (traditionele) gebeurtenissen plaatsvinden.

De avond ziet er als volgt uit: allereerst een korte introductie over de betrokkenheid van de fotograaf bij een aantal projecten in Zuid-Limburg, daarna uitleg over het doel van de avond, een een fotopresentatie ter inleiding van de dialoog met de bezoekers en een gesprek over wat in het boek niet gemist mag worden, waarbij suggesties welkom zijn. Iedereen is welkom.

- Advertentie -
Vorig artikelPeter en Ingrid regeren over CV De Nachdravers
Volgend artikelKunst­pos­ter Vas­te­la­o­vend in Lim­burg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in