Ouderensoos Gulpen – Reijmerstok mist haar gezellige middagen met contacten…

Door de uitbraak van het coronavirus en de daaraan verbonden landelijke richtlijnen zijn wij als bestuur van de Ouderensoos Gulpen – Reijmerstok dit jaar nagenoeg niet in de gelegenheid geweest soosbijeenkomsten te organiseren. Hierbij stond het vermijden van besmetting en de bescherming van onze leden, hun familie en hun omgeving bij ons centraal. Daardoor missen we de onderlinge contacten, de gezellige middagen, de Paas-en Kerstviering, het jaarlijkse reisje etc. Helaas, het kon niet anders! Wij zullen – zodra er weer mogelijkheden zijn de activiteiten op te starten – ervoor zorgen dat onze leden weer samen van een paar aangename uurtjes kunnen genieten.

Bent U 65 jaar of ouder en wilt u lid van de Ouderensoos Gulpen – Reijmerstok worden, dan kunt u meer informatie hierover krijgen bij een van de bestuursleden: bij José Hautvast, bereikbaar via tel. 043-4504744, bij Toine Huijnen (tel. 043-4572226 of bij Yvonne Brounen (tel. 043-4503072).

Onlangs kreeg de Ouderensoos van de Rabobank bericht dat ze € 332,43 via de Rabo Club Support zal ontvangen. Aan allen die hun stem op Ouderensoos Gulpen-Reijmerstok hebben uitgebracht: veel dank! Het bestuur zal er zorg voor dragen, dat deze gelden een goede bestemming krijgen.
- Advertentie -
Vorig artikelHarmonie St Cecilia blij met resultaat Rabo-clubsupport
Volgend artikelNederland gaat op slot: dit zijn de nieuwe maatregelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in