Tijdens de ALV van afgelopen zaterdag 23 september is de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma van de BBB definitief vastgesteld. Marieke Wijen-Nass uit Gulpen heeft definitief plek 11 op de kandidatenlijst gekregen. Hiermee is Marieke de eerste Zuid-Limburgse op de kandidatenlijst.

Wie is Marieke, wat doet zij en wat wil zij?

Marieke is 30 jaar en opgegroeid in Zuid-Limburg als oudste van drie kinderen. Zij woont in Gulpen samen met haar man Tom. In het dagelijks leven is zij plv. Officier van Justitie. Daarvoor was zij advocaat-ondernemer bij het familiebedrijf Nass & Nass Advocaten. Naast deze werkzaamheden is zij sinds 2014 CDA-gemeenteraadslid en fractieleider in de gemeente Gulpen-Wittem. Daar is zij inmiddels vertrokken. Door haar werk staat Marieke midden in de maatschappij en is zij zich bewust van de problemen waar mensen tegen aanlopen.

Het aanstaande Kamerlidmaatschap bij de BBB biedt haar de mogelijkheid om zich op landelijk niveau sterk te maken voor onze regio, Zuid-Limburg. Ook zal Marieke zich sterk maken voor een rechtvaardige en minder bureaucratische overheid, waarin iedereen naar elkaar omkijkt en gelijke kansen heeft.

Een stem op Marieke betekent een stem op een jonge, sociaal-maatschappelijk betrokken en ondernemende volksvertegenwoordiger.

Reactie Marieke Wijen-Nass: ‘Graag wil ik de Zuid-Limburgse vertegenwoordiger zijn in de Tweede Kamer. Politiek is een belangrijke zaak die ons allen dagelijks raakt. Mijn politieke ideologie gaat uit van openheid, eerlijkheid, vastberadenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Graag wil ik een stem voor u allen zijn!’

- Advertentie -
Vorig artikelLampionnentocht naar Mariakapel Stokhem
Volgend artikelKonijnenmiddag in Maastricht en Lanaken op woensdag 4 oktober

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in