Op zaterdag 13 januari jongstleden zijn in een druk bezocht Wielderhoes de nieuwe hoogheden van de Kling Puime uitgeroepen. Prins Giel I voetbalt bij SV Geuldal, houdt van ravotten met vrienden in de weilanden rondom zijn huis in Sjtokkem en hij is fanatiek bouwer van Lego Technic.

Prinses Evi voetbalt ook bij SV Geuldal. Ze is in december herfstkampioen geworden met haar team. Ze spreekt graag met vrienden af en spendeert ook wel wat tijd op social media. Hofnar Teuntje voetbalt eveneens bij SV Geuldal, is gek op lekker eten en bakt vaker samen met oma wat lekkers. Verder sport ze graag en spreekt ze af met vrienden. Ze is een echte fan van de Bankzitters. De drie Hoogheden zijn dikke vrienden van elkaar, zitten allen op Basisschool Op de tien Bunder in Wijlre en ze zijn rasechte carnavalisten. Of het nu Pasen, Sinterklaas of kerst is, een polonaise op lekkere carnavalsmuziek kan altijd wel, toch?!

Receptie met Prinsenbal

Op zaterdag 27 januari 2024 kunt u tijdens de receptie in het Wielderhoes de Hoogheden van de Puime, Kling Puime en jubilarissen komen feliciteren. Particulieren en lokale verenigingen van 15.11 tot 19.11 uur en carnavalsverenigingen van 17.11 tot 20.11 uur. Aansluitend is er Prinsenbal met optredens van Rempetemp, Henk en Ton, D’r Tim en Steirisch Stark!

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Alaaf!

- Advertentie -
Vorig artikelRd4 Reinigingsdiensten anticipeert op sneeuw: geen afvalinzameling op woensdag 17 januari
Volgend artikelLimburgse heuvels bedekt met 15 cm sneeuw: Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in