Op zaterdag 6 januari jl. vond in het Gemeenschapshuis van Scheulder de grote zitting plaats van CV de Moelemaekersj. Deze zitting staat inmiddels wel bekend om de vele optredens uit het eigen dorp. Met daarnaast een geweldige buut van Bas van Neer en twee prachtige optredens van dansgroep Banholt.

Afscheid van Gemeenteprinses

Nadat er afscheid was genomen van Diana, onze gemeenteprinses 2023, werd het tijd om de nieuwe Hooglustigheden voor 2024 uit te roepen. Nadat er een goochelact werd opgevoerd waarbij het in eerste instantie mis leek te gaan, werden dan toch Prins Patrick en Prinses Caroline uitgeroepen tot prinsenpaar van CV de Moelemaekersj 2024. In het dagelijkse leven heet het prinselijke paar Patrick en Caroline van Loo. Patrick is werkzaam bij Tomra bv. en Caroline werkt bij de Universiteit Maastricht. Samen wandelen en rennen ze veel door het Heuvelland met de HoHaRunners uit Gulpen. Daarnaast zijn ze ook echte verenigingsmensen.

Voornemen

Samen met jeugdprins Kenji, de Raad van Elf en alle mensen van Scheulder gaan ze er een onvergetelijk seizoen van maken. Ze wensen alle carnavalisten in Limburg een mooie carnaval toe! “Lui, geneet ervan mit volle teuge!”

Vijf jubilarissen

Dit jaar mogen we ook een aantal jubilarissen feliciteren, te weten: Ger en John Meex (3 x 11jaar), Harold Huijnen, Joyce Meex en Ed Gillissen (allen 2 x 11 jaar lid). De receptie voor ons prinsenpaar en jubilarissen zal plaats vinden op zaterdag 27 januari vanaf 20.11 uur in het Gemeenschapshuis in Scheulder.

Alaaf!

- Advertentie -
Vorig artikelUitgebreid februari-programma bij de Huiskamer van Partij
Volgend artikelWinterwandeling in het bos? Let op voor wilde zwijnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in